Vintage Meubels Utrecht

Jupiter Design biedt u een wisselende en unieke collectie met meubels uit verschillende periodes. De jaren 60 en 70 zijn goed vertegenwoordigd. Ook kunt u voor antieke stukken en modern design goed bij ons terecht.

Jupiter Design is gevestigd in de Meern, in een prachtige landelijke omgeving. We nodigen u graag uit om eens bij ons te komen kijken in de showroom, welke goed bereikbaar is. U vindt ons op slechts 15 minuten rijden vanaf Utrecht centrum, nabij de afslag naar de Meern aan de A12. Omdat we enkel op afspraak geopend zijn, vragen we u eerst contact met ons op te nemen voordat u langs komt.

Vintage Meubels Shoppen in Utrecht

In de webshop vindt u een overzicht van de vintage en design meubels die op dit moment op voorraad zijn. Het aanbod kan snel wisselen. Daarom vragen we u van tevoren even te bellen of mailen als u voor een specifiek meubel wilt komen kijken. Als u andere vragen heeft, dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of een mailtje sturen. Op emails wordt vaak dezelfde dag nog gereageerd.

Gratis bezorging

Het laten bezorgen van meubels in de provincie Utrecht is gratis. We leveren uw nieuw aangekochte meubel met plezier bij u thuis af. Buiten de provincie geldt een vriendelijk bezorg tarief.

Heeft u een speciale zoekopdracht? Laat het ons weten! We kopen wekelijks nieuwe items in via kanalen in heel Europa. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk.  Het is voor ons een kleine moeite om voor u kijken of het meubel van uw dromen elders wel beschikbaar is. Desgewenst kunnen we met u meedenken over een alternatief.

 We wensen u veel plezier met het rondkijken op de website.  Bij vragen staan we u graag te woord via email, of per telefoon.